Vés al contingut

Plantilla:Zona sense refs/ús

De Viquidites

Aquesta plantilla recull les citacions o dites populars no acceptades segons Viquidites:Citeu les fonts, que romanen a la discussió de la pàgina durant un període de temps determinat a l'espera que se n'afegeixin referències vàlides. Es col·loca de forma automàtica quan una citació o dita afegida a l'espai principal a través de la plantilla {{Cita}} i {{Dita}} està mancada del paràmetre |refs = .

Està regulada a través d'un bot i en coordinació amb la plantilla {{CD}} (la qual s'afegeix al final de l'espai principal en el moment en què una citació passa a la discussió amb aquesta plantilla).

Categoritza automàticament a Categoria:Citacions que necessiten ser referenciades.

Sintaxi[modifica el codi]

{{zona sense refs|citacions}}

Exemple

El codi següent (on el paràmetre ref està buit):
{{zona sense refs|{{Cita|cita=Les vendes segueixen la bandera de quadres.|refs=}}}}

Genera:

Calen referències
Calen referències

Citacions i dites sense referenciar[modifica el codi]

Les citacions sense font presents en aquesta llista manquen del paràmetre |refs = . Seran eliminades transcorregut un any i mig (548 dies) a partir del dia de la seva addició en la mateixa si no es completa aquesta mancança amb una font fiable (vegeu Viquidites:Llistat de fonts fiables).
El procés d'importació de cites a aquesta llista es realitza de forma automàtica. Si afegiu una referència al paràmetre esmentat, si us plau, sigueu lliures de retornar la cita a la plana principal, si la plantilla queda buida, esborreu-la.

  • Viquidites és un gran valedor de la preservació de la cultura popular catalana. S'esborrarà en 383 dies si no és referenciada. --Ref-bot (discussió) 20:00, 9 febr 2015

Vegeu també[modifica el codi]