Plantilla Discussió:Ésser viu

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Xavier Dengra (Discussiócontribucions)

@Docosong mira les proves que he intentat fer, no me'n surto... Volia afegir una subsecció de dades taxonòmiques com les de les pel·lícules i obres amb el regne, nom científic i àrea de distribució (allò més purament bàsic), però no hi ha manera. Les infotaules i jo tenim una relació impossible.

Docosong (Discussiócontribucions)

He afegit l'àrea de de distribució (he copiat el codi de la plantilla de viquipèdia, és el més pràctic. Exactament quines vols posar quan parles del regne científic? La classificació científica i el nom binomial? com el cas de llop?

Xavier Dengra (Discussiócontribucions)

Jo em limitaria a posar el regne (biologia), el nom de l'espècie amb nomenclatura binomial i la distribució. Com a molt optaria per posar l'estat de protecció de l'espècie, però això últim ho trobo excessiu ara per ara.

Xavier Dengra (Discussiócontribucions)

Has pogut trobar la manera d'avançar-hi?

Docosong (Discussiócontribucions)

Que va, haurem de demanar ajuda al Vriullop, com sempre... :(

Docosong (Discussiócontribucions)

@Vriullop ens podries donar un cop de mà amb aquesta plantilla? Volem afegir els camps de Regne i Espècie (nomenclatura binomial) a la plantilla d'Éssers Vius. ho vam provar fa un temps però no hem tingut sort. Gràcies!

Vriullop (Discussiócontribucions)

@Paucabot: Estic en un punt que trobo més fàcil Lua que les plantilles que l'invoquen. Segurament tu ho tens més a mà. Obtenir el regne i l'espècie hauria de ser una versió simplificada del que has fet a la VP. El mòdul Wikidata local està sincronitzat amb la VP.

Paucabot (Discussiócontribucions)

Hi havia petits errors que feien que la infotaula no funcionàs correctament. Ara ja mostra el nom científic. A continuació, miraré si puc fer que també mostri el regne.

Paucabot (Discussiócontribucions)

@Vriullop: He intentat posar el regne, però el mateix codi que em funciona a la Viquipèdia no em funciona aquí. És: {{#invoke:Wikidata | getParentValues | property=P171 | label=P105 | upto=Regne | labelshow=Regne | item={{{item|}}} | rowformat=$1 }}. Saps què és el que falla?

Vriullop (Discussiócontribucions)

Faltava definir el case infoboxlabel a Mòdul:Wikidata/i18n i he creat també Mòdul:Wikidata/labels però amb les taules buides. Tots dos mòduls són propis de cada wiki per les seves necessitats. En aquest cas el case infoboxlabel l'utilitza internament la funció getParentValues i hauria de ser més intel·ligent per no deixar-lo buit si no existeix. M'ho apunto com a millora pendent.

Docosong (Discussiócontribucions)

Gràcies per les millores a tots dos!

Resposta a «Proves»
Cap més tema anterior