Plantilla Discussió:Persona/Arxiu 1

De Viquidites
Salta a la navegació Salta a la cerca

@Xavier Dengra: Amb aquesta plantilla de prova, intento fer una plantilla de persona que xucli dades de Wikidata, de moment només he aconseguit xuclar la imatge. Serà qüestió de demanar ajuda al fil de Tecnicismes, respectant el format de la plantilla persona. Fes una prova si vols, inserint la plantilla {{Persona2}} a qualsevol article de persona (que tingui imatge). --Docosong (discussió) 17:45, 13 des 2016 (CET)

Versió mòbil

@Docosong, Paucabot, Vriullop: Gràcies per les vostres edicions. De cara a la versió mòbil, hi ha cap manera que el contingut es vegi més centrat (l'espai sobrant a la dreta, que és el primer que es veu quan s'accedeix a la pàgina, no és gaire estètic)? Pràcticament el 30% de les visites del web són via mòbil i estaria bé optimitzar-la en tots els sentits. Gràcies de nou, --Xavier Dengra (MISSATGES) 23:50, 23 gen 2017 (CET)

@Docosong, Xavier Dengra: Recomano que instal·leu el giny Mobile Sidebar, l'últim de w:Especial:Gadgets, anunciat a w:Tema:Tixenxeeu9xt6oxv. --Vriullop (discussió) 10:16, 24 gen 2017 (CET)
Fet Fet! @Xavier Dengra, Vriullop: Al·lucino amb el gadget --Docosong (discussió) 14:27, 24 gen 2017 (CET)
@Vriullop, Docosong, Paucabot: Ostres, va realment bé. De tota manera no soluciona el problema; què s'hauria de fer per corregir la infotaula i centrar-ne la imatge i el contingut? A la Viquipèdia, la infotaula persona es veu correctament. --Xavier Dengra (MISSATGES) 14:54, 24 gen 2017 (CET)
Almenys ara el problema és més evident. Em té preocupat que en l'original anglès tampoc acaba de funcionar. A cawiki probablement no es nota perquè les infotaules solen estar molt plenes ocupant tota l'amplada. --Vriullop (discussió) 15:06, 24 gen 2017 (CET)
Ho tenim ben encetat, fusiono amb la plantilla {{Persona}} --Docosong (discussió) 12:55, 25 gen 2017 (CET)
@Vriullop, Xavier Dengra: Després de mil i una proves, he aconseguit centrar el nom de la plantilla en versió mòbil (Special:Diff/81457). He pogut observar que la infotaula queda centrada quan té un peu d'imatge llarg: Escacs i Nadal, no sé si el camp caption té alguna cosa a veure o algun estil de la infotaula | bodystyle = ... Continuarem investigant. --Docosong (discussió) 18:18, 29 gen 2017 (CET)