Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Vriullop

Docosong (Discussiócontribucions)

Bon dia Vriullop, veig que els enllaços a altres projectes germans no funcionen: Víctor Balaguer i Cirera. Hi ha hagut cap modificació gran a la plantilla? No m'ho ha semblat pas. Gràcies!

Vriullop (Discussiócontribucions)

Error meu en la darrera edició. Com a compensació he millorat els enllaços a Commons segons les explicacions de Mòdul:WikidataCommonsCat. Hi ha un problema amb la P373 que passa a ser la darrera opció prioritzant els enllaços de lloc que s'actualitzen automàticament i també prioritzant les categories abans que les galeries.

Docosong (Discussiócontribucions)

Moltes gràcies, mentre només sigui això.

Docosong (Discussiócontribucions)

Aprofitant l'avinentesa. Fa temps que ho volia mirar, creus que cal fer alguna actualització gran a les plantilles de referències: {{ref-llibre}}, {{ref-web}}, {{ref-publicació}}, etc.? Si he detectat petits detalls que potser aniria bé actualitzar. Moltes gràcies!

Vriullop (Discussiócontribucions)

Sempre val la pena mantenir-los sincronitzats. Al cap del temps costa més fer canvis importants si s'acumulen moltes actualitzacions pendents. A primer cop d'ull veig que s'hi han afegit autor2 fins autor5. També que s'ha fet neteja d'àlies no usats. Abans d'eliminar un àlies cal assegurar-se que no s'usa amb la {{rastreig}}.

Resposta a «Plantilla:Persona»