Tema de Viquidites:La taverna

Salta a la navegació Salta a la cerca

IMPORTANT: Revisió de l'activitat dels administradors

4
علاء (Discussiócontribucions)

Hola. Gràcies a un consens global de la comunitat, el 2013 es va aprovar una política respecte a la retirada dels "permisos avançats" (administrador, buròcrata, etc.). Segons aquesta política, els stewards estan revisant l'activitat dels administradors en tots els projectes de la Fundació Wikimedia sense política d'inactivitat. Fins on podem saber, aquest projecte no té un procés formal per tal de retirar els "permisos avançats" dels comptes inactius. Això vol dir que els stewards se n'encarregaran d'acord amb la política de revisió d'activitat dels administradors.

Hem determinat que els següents usuaris compleixen els criteris d'inactivitat (cap edició ni acció registrada durant més de dos anys):

  1. Nknudsen (administrador)

Aquests usuaris rebran aviat una notificació, on se'ls plantejarà que iniciïn una discussió a la comunitat si volen conservar una part o la totalitat dels seus permisos. Si els usuaris no responen, llavors els seus privilegis avançats els seran retirats per part dels stewards.

Tanmateix, si vosaltres com a comunitat voleu crear el vostre propi procés de revisió d'activitat per sobre del procés global, voleu prendre una altra decisió sobre els usuaris inactius, o bé ja teniu una política que hem passat per alt, si us plau notifiqueu els stewards a Meta-Wiki perquè sapiguem que no hem de procedir amb la revisió dels permisos a la vostra wiki. Gràcies,

Docosong (Discussiócontribucions)
Xavier Dengra (Discussiócontribucions)

Gràcies per avisar! En el meu cas, sí que estic al cas del que passa però ja saps que el temps d’edició acostuma a ser per coses relacionades amb Amical. A veure si quan acabi el màster li foto als llibres de refranys que tinc per casa!

Docosong (Discussiócontribucions)

Ah no, tranquil. Simplement per mantenir-te informar, de fet ara mateix amb dos administradors en tindríem prou. Ànims i bon any! :)

Resposta a «IMPORTANT: Revisió de l'activitat dels administradors»