Usuari Discussió:CCBach

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

ESM (Discussiócontribucions)

Hola CCBach! T'escric perquè com a guanyador del Viquirepte d'enguany et pertoquen dos llibres sobre/de les biografiades. Necessitaria que em fessis arribar la teva adreça (i si tens alguna petició pel que fa als llibres) a coordinacio@wikimedia.cat. Gràcies!

Resposta a «Viquirepte 15è aniversari»
Unapersona (Discussiócontribucions)

Hola , us donem la benvinguda a Viquidites!
Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, l'espai de comunicació on rebreu missatges d'altres membres de la comunitat. A més a més, teniu la vostra [[Usuari:|pàgina d'usuari]], que (si voleu) podeu omplir amb informació vostra per a que us coneguem millor. També podeu fer una ullada a les Especial:Preferències i activar o desactivar aspectes de l'aparença, l'edició o les funcionalitats beta.

Si cerqueu idees per contribuir al projecte, visiteu el Portal de la comunitat, on podreu coordinar-vos amb la resta dels editors. Així mateix, disposeu també de la Taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris.

Per últim, us deixem altres enllaços que esperem us siguin útils en les vostres primeres passes com a viquiditista. Salutacions!

Sobre el projecte
De que va tot això?
Continguts d'ajuda
Llista de les pàgines d'ajuda
Llibre d'estil
Estructura i normes d'edició
Proves
Proveu i practiqueu!
Contacte
Com comunicar-nos
Resposta a «Benvingut!»
Cap més tema anterior