Viquidites Discussió:Gran Quinzena Anual de la Qualitat 2016/Arxiu 1

De Viquidites
Salta a la navegació Salta a la cerca

Pàgines orfenes i més

Hi ha un llistat automàtic de pàgines orfenes. Actualment tenim 337.

També hi ha:

  1. Especial:Pàgines sense categoria
  2. Especial:Redireccions rompudes

--Docosong (discussió) 21:22, 13 des 2016 (CET)

Les afegeixo. Gràcies per avisar!! --Xavier Dengra (MISSATGES) 21:33, 13 des 2016 (CET)

Difusió

Com sempre, una feinada impressionant. Em quedo al·lucinat per la teva dedicació i feina. Només comentar-te si tenies pensat comentar alguna cosa a la Viquipèdia per veure si podem atraure algú que li pugui interessar el projecte. És a dir, fer un Yeza :) Espero amb impaciència la piulada d'aquest projecte --Docosong (discussió) 01:56, 14 des 2016 (CET)

xD. Vaig crear l'ítem a Wikidata i els vaig enllaçar però, un enllaç directe també a la pàgina de la QQ16 viquipèdica? Pel demés, totalment d'acord :) --Yeza (discussió) 07:07, 14 des 2016 (CET) Sabeu que quan em vaig enregistrar no acceptava la «ç» com a part de nom d'usuari el sistema i vaig tenir que adaptar, el que volia, amb la Y i la Z? :/. Res, anècdotes de fa mil anys... :P
He posat un enllaç i un botó a la Viquipèdia: arregleu, canvieu, redacteu bé el que calgui, ... --Yeza (discussió) 11:18, 14 des 2016 (CET)

#QQ16

Bona tarda! Un dubte, es podrà fer un seguiment també aquí amb els hashtags al final? Aniria bé si es pot... Val a dir que no me'n surto en intentar activar o el que calgui, per Viquidites, l'eina aquella del seguiment analític :( --Yeza (discussió) 20:00, 16 des 2016 (CET)

Help!

Als experts. A la Categoria:Pàgines amb enllaços a fitxer trencats, queden només plantilles (prefereixo no remenar-les gaire) i el monobook a l'espai mediawiki. Si podeu fer un cop d'ull, genial. Merci! --Yeza (discussió) 13:01, 18 des 2016 (CET)

Les hi vaig donar un cop d'ull fa uns dies, ara he vist que l'enllaç de la imatge donava error. Vam fer aquestes plantilles per fer més fàcil l'edició de pàgines amb l'editor de codi antic...
Per altra banda, necessitaríem ajuda (o un bot) per desorfenar les pàgines que tenim. Crec que n'@Unapersona: feia servir el AWB. Algú més que pugui donar un cop de mà? @Yeza: @Xavier Dengra: --Docosong (discussió) 15:23, 18 des 2016 (CET)
Què se us acut per desorfenar tantes pàgines? Hi ha moltes (sobretot de persones) que és complicat enllaçar-les a altres pàgines. Ens faltarien plantilles de transicions de càrrecs polítics, de premis Nobel, etc., o bé prendre les citacions i repetir-les en aquelles pàgines on hi puguin cabre tot citant l'autor i que això ja serveixi com a enllaç. Tampoc la veig una categoria amb gaire importància comparada amb altres (en general són entrades "saludables"). Xavier Dengra (MISSATGES) 16:18, 18 des 2016 (CET)
sí, per desorfenar utilitzava l'AWB, però ara mateix utilitzo Linux i em sembla que no és compatible. Miraré si tinc algun codi Python enterrat per l'ordinador i us dic alguna cosa. De totsa maneres, és difícil que un bot pugui desorfenar totes les pàgines, recordo que quan feia anar el bot havia d'anar amb compte amb les paraules polisèmiques. Fer plantilles de navegació em sembla bona idea. --Unapersona (discussió) 17:22, 18 des 2016 (CET)
Es veritat, moltíssimes són de persones, pluf! Es pot combinar una mica de totes les possibles solucions: plantilles de navegació, prendre citacions amb mesura, fer-ho també al crear pàgines noves (avui mateix «ciutat» ha servit per desorfenar dues de persones, tot i que no hi havia pensat en això). I, el «vegeu també» els veieu pràctics segons el cas? Poso un exemple per fer-me entendre Edvard Munch; no era la intenció desorfenar, es clar, però va servir de pas... (tot i que no m'agraden gaire el VT :/) --Yeza (discussió) 18:06, 18 des 2016 (CET)
Té raó en Xavier Dengra que no és una categoria molt important però va bé controlar-la per a que no surti d'uns límits acceptables (encara recordo quan teníem 78 pàgines òrfenes) i és molt més important la proliferació d'esborranys com bolets. Suposo que la millor solució és una barreja entre plantilles de navegació, enllaçar les pàgines dels dies de l'any (en el cas de persones), enllaçar paraules clau en les pàgines de temes (per això demanava si algú feia servir el AWB) o plantejar una nova definició de les plantilles {{persona}},{{tema}} aprofitant les dades de Wikidata, com ho fa la Viquipèdia.
Com diu na Yeza, no m'agrada abusar del Vegeu també però tampoc del Citacions sobre tal persona (efecte Messi) o similars. Tampoc no trobo viable buscar paraules per la bases de dades i enllaçar-les. Quantes pàgines tenen la paraula Déu, mort, etc.? (És un treball de xinos). Si ho veieu bé, intentem que algú faci servir el AWB (s'admeten voluntaris), l'he provat aquest matí però no es pot fer servir si no tens permisos.--Docosong (discussió) 18:56, 18 des 2016 (CET)

Categoria:Pàgines que no usen la plantilla de citacions

Bon dia, a la Categoria:Pàgines que no usen la plantilla de citacions, que estic treballant, aparéix la página: Viquidites:La taverna/2014. Supose és una errad, si no és així, no tinc ni idea de com fer-la. Una salutació.19Tarrestnom65 (discussió) 11:05, 29 des 2016 (CET)

@19Tarrestnom65: Tranquil·la, suposo que deu ser d'algun tema que vam comentar a La Taverna d'aquell any, no cal trencar-s'hi el cap. Bona feinada de buidar tota aquesta categoria. Chapeau! --Docosong (discussió) 11:56, 29 des 2016 (CET)