Viquidites Discussió:Portal de les frases fetes/Arxiu 1

De Viquidites
Salta a la navegació Salta a la cerca

@Docosong: Hola! Et podries instal·lar Usuari:Xavier Dengra/common.js a Usuari:Docosong/common.js, i Usuari:Xavier Dengra/vector.js a Usuari:Docosong/vector.js? Així podràs veure la portada com la veig jo i dir-me com ho veus. Ara mateix és una aproximació força bona del que m'agradaria que fos la nova portada. Gràcies, seguim! --Xavier Dengra (MISSATGES) 21:48, 1 ago 2016 (CEST)

Fet Fet! --Docosong (discussió) 00:29, 2 ago 2016 (CEST)
Me n'oblidava. Saps quina tipografia té el logo? Per a replicar-lo a la portada. --Xavier Dengra (MISSATGES) 23:45, 1 ago 2016 (CEST)
@Xavier Dengra: Hola noi, perdona que porto un estiu molt dispers i ple de feina. T'explico: he intentat trobar la tipografia però no me'n surto, potser als documents de Commons hi ha quelcom que sigui útil. No ho sé...
Estic veient que estàs carregant imatges, no seria millor carregar-les als commons? Almenys les que són de domini públic. Només és un comentari, i ara dic la meva sobre la proposta de portada. Fins ara --Docosong (discussió) 23:18, 2 ago 2016 (CEST)
@Docosong: Jo vaig estar buscant-la a Commons i a Meta durant molt temps i no la vaig trobar... Pel que fa a les imatges, unes tenen drets d'autor, l'altra per fer la crida al vector i common el resultat és més bo, i la de la prova de portada si surt definitiva la pujaré a Commons. Una abraçada! --Xavier Dengra (MISSATGES) 23:22, 2 ago 2016 (CEST)
Perfecte! --Docosong (discussió) 23:31, 2 ago 2016 (CEST)
Me n'oblidava i si tens temps, hi ha cap forma per solucionar aquest problema i també s'ha de mirar el tema del bot del viquirepte que no sé qui ho portava. En últim cas, s'haurà de fer manual, aiaiaiai.... --Docosong (discussió) 23:36, 2 ago 2016 (CEST)
@Docosong: En Gerardduenas és qui porta el bot del concurs i en Coet qui porta el Cobainbot dels canvis. Ara mateix tots dos estan molt dispersos i no crec que a curt termini puguem solucionar els problemes. Jo mateix he assumit que haurem de fer el recompte manualment; per sort podré estar-hi al cas durant aquells dies. El que cal ara és fer avisos a les pàgines de discussió dels usuaris per la Viquipèdia; aquest any no hi haurà bànner allà i per tant la visibilitat del concurs serà més complicada. Intento tenir per després un missatge d'incitació a la participació. Fot-li canya al twitter si pots! :) --Xavier Dengra (MISSATGES) 12:56, 3 ago 2016 (CEST)
@Xavier Dengra: La foto dels premis es pot carregar a twitter? Ho dic per allò dels drets de propietat... --Docosong (discussió) 18:19, 3 ago 2016 (CEST)
@Docosong: Sí, no hi ha problema a Twitter. --Xavier Dengra (MISSATGES) 18:26, 3 ago 2016 (CEST)