Viquidites Discussió:Viquirepte Dites populars/Bases i normes/Arxiu 1

De Viquidites
Salta a la navegació Salta a la cerca

Què voleu dir amb personalitat rellevant? Pot ser qualsevol {{cita}}? --Gerardduenas (discussió) 13:39, 11 ago 2015 (CEST) @Docosong, Xavier Dengra: Cal estar afegit a la llista de participants perquè contin les edicions? --Gerardduenas (discussió) 14:05, 11 ago 2015 (CEST) Una altra cosa... Si algú elimina una cita o una dita no desconto punts no? --Gerardduenas (discussió) 15:28, 11 ago 2015 (CEST)

Per últim. La hora hauria de ser CEST no CET --Gerardduenas (discussió) 17:17, 11 ago 2015 (CEST)

@Xavier Dengra, Gerardduenas:
  1. Pot ser qualsevol persona que tingui un ofici i benefici i tingui notorietat a la societat. Per posar un exemple, les frases que digui el veí de l'escala no es consideren rellevants.
  2. Cal estar registrat i apuntat a la llista de participants.
  3. No hem previst aquest cas, però tanmateix no cal fer cap acció. Com a molt, revisarem les edicions dels participants si compleixen els requisits necessaris.
  4. Crec que seria més adequat agafar el CEST
--Docosong (discussió) 19:02, 11 ago 2015 (CEST)
Em deixava un punt que dependrà del nombre de concursants que tinguem al Viquirepte, i el nivell de coneixement de wiki dels participants. Per fer-ho senzill i fàcil, la Viquipèdia recomana fer l'edició de la wiki per usuaris novells mitjançant l'Editor Visual. És a dir, des del meu punt de vista, no cal exigir que un usuari novell t'inclogui la plantilla {{cita}} sense tenir ni idea. Només es demana que facin un llistat, incloguin el text i la referència formatada (fàcil de fer-ho). En aquest cas, no crec pas que el bot pugui comptar aquestes edicions, per això, ja ens encarregaríem els administradors de comptar aquestes edicions d'usuaris novells, almenys parlo del meu cas. En resum, el bot només ha de servir per aquelles edicions d'usuaris avançats i que coneguin les plantilles.
Tanmateix, dependrà molt del nombre de participants i el seu nivell de coneixement de la wiki. @Xavier Dengra: si vols corregir o esmenar alguns punts de l'Apartat Consells i ajuda, en parlem. Gràcies a tots dos pel vostre esforç i col·laboració! --Docosong (discussió) 19:18, 11 ago 2015 (CEST)
Ok mersi Docosong. Per tant el bot només ha de contar les {{cita}} dins de certes categories concretes. Me les pots especificar? El tema d'afegir punts manualment també s'hauria de fer a través del bot ja que el bot no se'n fia de les dades de la pàgina wiki sino d'un fitxer del labs que va actualitzant. Aquest recompte alternatiu per novells s'hauria de fer a part en una altra pàgina i ja l'aniria incorporant amb el bot. Per últim el que et deia de l'hora era perquè ho canviessis de les bases ;)--Gerardduenas (discussió) 19:23, 11 ago 2015 (CEST)

Puntuació per a nous articles

Hola, veig que per al concurs només s'obtenen punts per afegir cites. Proposo que també es donguin punts per a cada nou article creat. Com ho veieu? @Docosong:, @Xavier Dengra:. --Lluis tgn (discussió) 01:58, 23 ago 2015 (CEST)

Jo no ho canviaria a aquestes alçades. A part que es va decidir ja fa un temps el mètode de puntuació i el bot està programat així, un cop començat el concurs trobo poc adequat anar canviant normes. Tot i així esperem que puguin dir altres usuaris. --Xavi Dengra (MISSATGES) 11:27, 23 ago 2015 (CEST)
Si s'hagues pensat abans, d'acord. Pero s'hauria de reprogramar el bot. Una cosa mes a pensar pel proper concurs! :) --Unapersona (discussió) 11:44, 23 ago 2015 (CEST)
Teniu raó. Gràcies de totes formes. --Lluis tgn (discussió) 14:19, 23 ago 2015 (CEST)
Hola! Encara no havia dit la meva i veig que el concurs està bastant animat! D'acord amb les respostes d'en Xavier Dengra i l'Unapersona, però també comentar que va escollir-se aquesta puntuació per una raó estratègica. És a dir, com a projecte és preferible tenir articles/pàgines amb més d'una citació o dita popular que no pas anar omplir Viquidites d'esborranys. Tanmateix, depèn de les preferències dels usuaris que participin en la millora del projecte. --Docosong (discussió) 15:01, 23 ago 2015 (CEST)