Tema de Usuari Discussió:Pau Colominas

Salta a la navegació Salta a la cerca
Docosong (Discussiócontribucions)

Hola! Agrair-te la teva aportació a Viquidites, com veuràs tenim mancança en relació amb personatges de les matemàtiques. T'animo a que contribueixis per fer més gran aquest petit projecte. En relació a l'article, comentar-te que s'apliquen les mateixes normes que a la Viquipèdia pel que fa a verificabilitat i fonts fiables, és a dir, totes les frases han de tenir la seva referència fiable i externa. Per altra banda, recorda que la Viquipèdia no està considerada com una font fiable. Qualsevol dubte o consulta, estem a la teva disposició.

Pau Colominas (Discussiócontribucions)

Disculpa, vaig consultar al Xavier Dengra i em va dir que la cita es considerava verificable amb la referència aportada. Si considereu que no és així esborreu-la, no existeix cap referència fora de l'esmentada pàgina d'usuari.

Xavier Dengra (Discussiócontribucions)

Donada la circumstància que era viquipedista, penso que les reflexions en aquella plataforma són traçables pel seu historial (fins i tot més que una entrevista que es pugui trobar en un vídeo de youtube) i prou rellevants contextualment per donar-hi cabuda.

Resposta a «Pàgina Marcel·lí Perelló i Valls»