Usuari Discussió:Pau Colominas

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Docosong (Discussiócontribucions)

Hola! Agrair-te la teva aportació a Viquidites, com veuràs tenim mancança en relació amb personatges de les matemàtiques. T'animo a que contribueixis per fer més gran aquest petit projecte. En relació a l'article, comentar-te que s'apliquen les mateixes normes que a la Viquipèdia pel que fa a verificabilitat i fonts fiables, és a dir, totes les frases han de tenir la seva referència fiable i externa. Per altra banda, recorda que la Viquipèdia no està considerada com una font fiable. Qualsevol dubte o consulta, estem a la teva disposició.

Pau Colominas (Discussiócontribucions)

Disculpa, vaig consultar al Xavier Dengra i em va dir que la cita es considerava verificable amb la referència aportada. Si considereu que no és així esborreu-la, no existeix cap referència fora de l'esmentada pàgina d'usuari.

Xavier Dengra (Discussiócontribucions)

Donada la circumstància que era viquipedista, penso que les reflexions en aquella plataforma són traçables pel seu historial (fins i tot més que una entrevista que es pugui trobar en un vídeo de youtube) i prou rellevants contextualment per donar-hi cabuda.

Resposta a «Pàgina Marcel·lí Perelló i Valls»
Docosong (Discussiócontribucions)

Hola Pau Colominas, us donem la benvinguda a Viquidites!
Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, l'espai de comunicació on rebreu missatges d'altres membres de la comunitat. A més a més, teniu la vostra pàgina d'usuari, que (si voleu) podeu omplir amb informació vostra per a que us coneguem millor. També podeu fer una ullada a les Especial:Preferències i activar o desactivar aspectes de l'aparença, l'edició o les funcionalitats beta.

Si cerqueu idees per contribuir al projecte, visiteu el Portal de la comunitat, on podreu coordinar-vos amb la resta dels editors. Així mateix, disposeu també de la Taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris.

Per últim, us deixem altres enllaços que esperem us siguin útils en les vostres primeres passes com a viquiditista. Salutacions!

Sobre el projecte
De que va tot això?
Continguts d'ajuda
Llista de les pàgines d'ajuda
Llibre d'estil
Estructura i normes d'edició
Proves
Proveu i practiqueu!
Contacte
Com comunicar-nos
Resposta a «Benvinguda»
Cap més tema anterior