Usuari Discussió:Aljullu/Arxiu 1

De Viquidites
Salta a la navegació Salta a la cerca

Hola , us donem la benvinguda a Viquidites!
Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, l'espai de comunicació on rebreu missatges d'altres membres de la comunitat. A més a més, teniu la vostra [[Usuari:|pàgina d'usuari]], que (si voleu) podeu omplir amb informació vostra per a que us coneguem millor. També podeu fer una ullada a les Especial:Preferències i activar o desactivar aspectes de l'aparença, l'edició o les funcionalitats beta.

Si cerqueu idees per contribuir al projecte, visiteu el Portal de la comunitat, on podreu coordinar-vos amb la resta dels editors. Així mateix, disposeu també de la Taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris.

Per últim, us deixem altres enllaços que esperem us siguin útils en les vostres primeres passes com a viquiditista. Salutacions!

Emojione 1F4A1.svg L Aprenent.svg Emoji u1f587.svg Notebook blue.png Emojione 1F465.svg
Sobre el projecte
De que va tot això?
Continguts d'ajuda
Llista de les pàgines d'ajuda
Llibre d'estil
Estructura i normes d'edició
Proves
Proveu i practiqueu!
Contacte
Com comunicar-nos

Hola aljullu.

Sóc l'Espèrcius. He vist que has fet bastanta feina obrint noves Wikiquotes.

Et voldria demanar que si's plau, cada cop que obris una wikiquote nova la completis. És a dir, no obris un munt de wikiquotes que quedem classificades com esborranys ja que estan incompletes o amb errors ortogràfics als noms dels personatges. Tingues sempre en compte el nom que tingui el personatge a la Viquipèdia per estalviar-te errors ortogràfiques o abreviacions incorrectes.

És millor que hi hagi menys wikiquotes però que estiguin completes, amb varies cites, una foto del personatge si és possible (si el personatge té article a la Viquipèdia pots copiar la foto d'allà si en té una) i també posar l'any de naixement i mort al costat del nom. Tampoc val abreviar el nom del personatge posant només el cognom.

D'aquesta manera els demés podem obrir noves wikiquotes i treballar-les fins completar-les i no hem d'anar corregint o completant wikiquotes deficients que ens fa perdre temps i impedeix el.laborar els nostres projectes de wikiquotes.

No t'estic censurant ni renyant ni res de tot aixó, només t'indico com pots treure més rediment de les teves col.laboracions i potser treballant més a poc a poc podràs contribuir millor a engrandir aquesta web.

Una salutació i espero veure't molt per aquí.

--Espercius

Article Polseres Vermelles

Hola! Donar-te la benvinguda (de nou) a Viquidites. He vist que ets dels primers editors que van engegar aquest projecte i les teves aportacions són sempre benvingudes. Comentar-te que he adaptat l'estructura de l'article Polseres Vermelles al llibre d'estil de Viquidites que et recomano que consultis.

Com a administrador, recordar-te que estic a la teva disposició per qualsevol comentari o dubte que tinguis sobre el projecte. Ben cordialment!--Docosong (discussió) 19:34, 22 gen 2013 (CET)Respon[respon]