Usuari Discussió:FranSisPac/Arxiu 1

De Viquidites
Salta a la navegació Salta a la cerca

Hola , us donem la benvinguda a Viquidites!
Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, l'espai de comunicació on rebreu missatges d'altres membres de la comunitat. A més a més, teniu la vostra [[Usuari:|pàgina d'usuari]], que (si voleu) podeu omplir amb informació vostra per a que us coneguem millor. També podeu fer una ullada a les Especial:Preferències i activar o desactivar aspectes de l'aparença, l'edició o les funcionalitats beta.

Si cerqueu idees per contribuir al projecte, visiteu el Portal de la comunitat, on podreu coordinar-vos amb la resta dels editors. Així mateix, disposeu també de la Taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris.

Per últim, us deixem altres enllaços que esperem us siguin útils en les vostres primeres passes com a viquiditista. Salutacions!

Emojione 1F4A1.svg L Aprenent.svg Emoji u1f587.svg Notebook blue.png Emojione 1F465.svg
Sobre el projecte
De que va tot això?
Continguts d'ajuda
Llista de les pàgines d'ajuda
Llibre d'estil
Estructura i normes d'edició
Proves
Proveu i practiqueu!
Contacte
Com comunicar-nos

Salutacions! --Docosong (discussió) 10:18, 2 jul 2013 (CEST)

Aportacions gramaticals a Viquidites

Gràcies per la teva col·laboració a l'article de Gabriel García Márquez. Com a administrador del projecte, et dono la benvinguda personalment. Viquidites és un lloc que recull les cites famoses, dites populars i frases fetes en català. No obstant, moltes d'aquestes cites famoses no són molt conegudes en català (o no han estat mai traduïdes), per això oferim, sempre que sigui possible, una traducció lliure i acurada.

Comparteixo la teva idea de cuidar i difondre l'ús del català, i això també exigeix la responsabilitat d'un domini gairebé perfecte de la llengua ;) Si és del teu interés, pots anar veient com hem traduït algunes cites d'autors anglesos i francesos, i afegir les teves correccions.

Per qualsevol consulta o pregunta, no dubtis a posar-te en contacte amb mi o amb en Nknudsen. Fins aviat! --Docosong (discussió) 10:41, 2 jul 2013 (CEST)