Usuari Discussió:Josep Lluís

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Docosong (Discussiócontribucions)

Hola Josep Lluís, us donem la benvinguda a Viquidites!
Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, l'espai de comunicació on rebreu missatges d'altres membres de la comunitat. A més a més, teniu la vostra pàgina d'usuari, que (si voleu) podeu omplir amb informació vostra per a que us coneguem millor. També podeu fer una ullada a les Especial:Preferències i activar o desactivar aspectes de l'aparença, l'edició o les funcionalitats beta.

Si cerqueu idees per contribuir al projecte, visiteu el Portal de la comunitat, on podreu coordinar-vos amb la resta dels editors. Així mateix, disposeu també de la Taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris.

Per últim, us deixem altres enllaços que esperem us siguin útils en les vostres primeres passes com a viquiditista. Salutacions!

Sobre el projecte
De que va tot això?
Continguts d'ajuda
Llista de les pàgines d'ajuda
Llibre d'estil
Estructura i normes d'edició
Proves
Proveu i practiqueu!
Contacte
Com comunicar-nos
Docosong (Discussiócontribucions)

Hola @Docosong gràcies per la teva contribució, tanmateix, és necessari que aportis una font fiable per verificar la dita popular de Sedaví. Salutacions!

Josep Lluís (Discussiócontribucions)

Gràcies. La font és oral, perquè és popular; no obstant això, he inserit la referència d'una obra en què es constata que eixa dita és típica i recurrent en tots els pobles valencians acabats en accentuada (Algemesí, Sedaví, etc.).

Resposta a «Benvinguda»
Cap més tema anterior