Usuari Discussió:Pitxiquin/Arxiu 1

De Viquidites
Salta a la navegació Salta a la cerca

Tret de sortida pel Viquirepte 11è aniversari!

Hola Pitxiquin!

El Viquirepte d'enguany de Dites Populars, en què Viquidites celebra els seus 11 anys de projecte, comença avui!

Fes valdre la teva inscripció i demostra que ets el més àgil a l'hora d'afegir dites i citacions; tens fins el 31 d'agost! A la pàgina del concurs podràs veure tot allò necessari per a ser el triomfador i emportar-te un dels lots de llibres amb què premiarem el teu esforç! Molta sort aspirant! --Xavi Dengra (MISSATGES) 01:46, 23 ago 2015 (CEST)

Participació Viquirepte 2015

Hola Pitxiquin! En primer lloc, agrair-te la participació en aquest Viquirepte i fer una mica més gran aquest petit projecte. Amb el teu permís, permet-me donar-te uns quants consells:

  1. Sempre que puguis intenta oferir una referència fiable de la dita o citació. A la xarxa, hi ha molts reculls de dites populars però que moltes vegades no tenen una base sòlida per verificar les dites o les citacions, o en altres ocasions provenen d'alguna font no citada. Pots consultar el nostre llistat de fonts fiables
  2. Recorda que pots afegir a les plantilles {{dita}} o {{cita}} el camp |notes= per explicar el contingut de la frase o contextualitzar-la

Per qualsevol consulta, no dubtis a posar-te en contacte amb els Administradors. Que tinguis sort! --Docosong (discussió) 23:43, 23 ago 2015 (CEST)

Acomiadem el Viquirepte d'enguany

Hola Pitxiquin!

El Viquirepte 11è aniversari de Dites Populars d'aquest 2015 ha finalitzat.

A falta del recompte d'edicions definitiu, les tres primeres places del podi són concloents. Donem la nostra enhorabona a l'usuari 19Tarrestnom65 per la seva victòria! En segon lloc i tercer lloc, trobem els usuaris Acomasga i KRLS, respectivament. Felicitats!

Gràcies a tots i a totes les participants que, com tu, heu fet una tasca molt lloable de recopilació de la tradició oral: durant aquests dies hem creat 123 pàgines noves amb més de 750 dites populars! Amb aquesta impressionant dada, superem les expectatives i ens situem a tocar de les 2.000 pàgines de projecte!

Tan aviat com validem les puntuacions definitives de cada concursant, us atorgarem una Viquiestrella commemorativa d'aquest certamen i realitzarem el sorteig de la tassa amb la inscripció d'usuari. Tanmateix, ens posarem en contacte amb els guanyadors per a enviar-los els seus premis!

Esperem que contineu col·laborant amb nosaltres, i, en qualsevol cas, desitgem que hagueu gaudit de la competició i del projecte! --Xavi Dengra (MISSATGES) 00:59, 1 set 2015 (CEST)

Guardó participatiu del Viquirepte

Guardó Se't concedeix aquesta Viquiestrella com a agraïment per haver participat Viquirepte 11è aniversari de Dites Populars. Moltes gràcies i esperem que segueixis participant al projecte!

Ja pots lluir medalla a la teva pàgina d'usuari! Com en KRLS, en tercera posició, no pot rebre el premi per la seva posició dins l'associació d'Amical, el tercer premi et correspon a tu! Entre avui i demà rebràs un missatge al teu correu privat, en què et demanarem les dades personals necessàries per poder-te'l fer arribar. Salutacions, --Xavi Dengra (MISSATGES) 18:58, 1 set 2015 (CEST)

Viquiprojecte 20x100 Dones

Hola! Avui iniciem el Viquiprojecte 20x100 Dones, dedicat a crear noves biografies de dones amb les seves citacions més destacades i que té com a finalitat de reduir el biaix de gènere del projecte. Esperem la teva participació. T'hi animes? --Xavier Dengra (MISSATGES) 01:11, 17 oct 2016 (CEST)