Vés al contingut

Viquidites:Viquirepte Any Llull

De Viquidites
 Viquirepte 2016: Any Llull   12è aniversari
Aquest Viquirepte ha finalitzat

Al llarg del concurs, s'han afegit 546 noves citacions en 9 pàgines diferents sobre Ramon Llull i altres escriptors en català

1r   1a posició  19Tarrestnom65      2n   2a posició  Alvaro Vidal-Abarca      3r   3a posició  Marianna Amill

Guanyador de la tassa   Alvaro Vidal-Abarca

Gràcies a tots i a totes les concursants! Us esperem en la propera edició!


La comunitat de Viquidites, amb el suport d'Amical Wikimedia i la col·laboració del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, organitza un Viquirepte per a celebrar el 12è aniversari de Viquidites, que serà el proper 23 d'agost.

El concurs es celebrarà del 23 d'agost al 31 d'agost i està obert a tots els usuaris registrats que hi vulguin participar.

En aquesta ocasió, el viquirepte està centrat en l'escriptor mallorquí Ramon Llull, autor d'una extensa producció literària en llengua catalana i considerat el primer autor a fer servir una llengua vulgar per a fer arribar millor a la gent els coneixements filosòfics, teològics i místics.

Voleu compartir amb la comunitat les frases que més us han agradat del Llibre d'Amic e Amat o el Llibre de meravelles de Ramon Llull? O, per altra banda, voleu compartir alguna frase de l'autor en llengua catalana que més us ha agradat o arribat al cor? Us convidem a participar en el viquirepte d'enguany i ampliar la col·lecció de frases d'autors en llengua catalana!


No sabeu ben bé què és Viquidites?
Llegiu abans de res Què és Viquidites per a més informació sobre el projecte.
També trobareu informació relativa al concurs de l'any passat al Viquirepte de l'11è aniversari.
Amical Wikimedia
Amical Wikimedia