Vés al contingut

Viquidites:Viquirepte Any Llull/Objectius

De Viquidites
 Viquirepte 2016: Any Llull   12è aniversari
Aquest Viquirepte ha finalitzat

Al llarg del concurs, s'han afegit 546 noves citacions en 9 pàgines diferents sobre Ramon Llull i altres escriptors en català

1r   1a posició  19Tarrestnom65      2n   2a posició  Alvaro Vidal-Abarca      3r   3a posició  Marianna Amill

Guanyador de la tassa   Alvaro Vidal-Abarca

Gràcies a tots i a totes les concursants! Us esperem en la propera edició!


L'objectiu principal d'aquest viquirepte és fer créixer el projecte Viquidites fomentant la participació i competició sana i activa dels usuaris dels altres projectes germans de Wikimedia, així com d'aquells nous usuaris que s'interessen per la tradició oral.Noves pàgines, en especial relatives a Ramon Llull i les seves obres, però també sobre autors i autores rellevants en qualsevol camp de la literatura catalana (novel·la, poesia, dramatúrgia…). Aquestes s'han de regir per les polítiques de funcionament del projecte sobre Verificabilitat i Fonts fiables.


Fer més extenses les pàgines ja existents sobre autors i les seves obres, en què la quantitat de citacions i passatges existents encara és insuficient per a poder conèixer en profunditat la cultura, les idees i l'època literària que les envolten.


Millorar

[modifica el codi]

La qualitat de les pàgines. Això es tradueix en un augment de la facilitat de navegació mitjançant enllaços externs i interns, l'ús de plantilles adequades, la reordenació correcta del format de les pàgines… En definitiva, qualsevol millora que permeti augmentar la facilitat de lectura per als visitants del projecte.