Plantilla Discussió:Endevinalla/Arxiu 1

De Viquidites
Salta a la navegació Salta a la cerca

@Docosong: Falta posar el paràmetre de referències i fer-ho com a obligatori... Tu sabries? Merci! --Xavi Dengra (MISSATGES) 14:13, 16 nov 2015 (CET)

@Xavier Dengra: Hola! En primer lloc espero que t'hagis recuperat del tot, et necessitem a ple rendiment :) He pogut veure uns quants danys col·laterals de l'edició del MediaWiki:Common.js‎ o de la plantilla {{Endevinalla}}. Te'ls comento:
  1. M'havia fixa't, com tu dius, que falta la plantilla referència. Crec que no hi hauria cap problema, si ho fem com la plantilla dita o cita. Ho modificaré i faré una prova a veure com va.
  2. Hi hauria cap opció que al principi de l'endevinalla hi hagués un punt de llista puntejada? Veig que a l'exemple no hi és
  3. A la tornada en tren a Barcelona, vaig parlar amb en Pere prlpz. Em va comentar un aspecte que em sembla que no hem tingut en compte. Si les endevinalles pengen del seu article corresponent la plantilla i el concepte d'endevinalla poden perdre la seva utilitat. És a dir, imagina't una endevinalla de formigues a l'article de formigues, no cal desplegar la solució perquè es pot intuir la resposta. Creem un article més general? Per exemple: Endevinalles d'animals o Animals (amb una secció d'endevinalles), o potser, peixos, mamífers, etc. Com ho veus? Encara que també trobo necessari que l'endevinalla estigui al seu article corresponent.
  4. A les plantilles de navegació, veuràs que al marge dret de la taula es genera un doble opció (amaga). Ho pots veure en els següents exemples: {{Presidents del Parlament de Catalunya}}, {{Municipis del Maresme}}, etc.
  5. Per alguna raó que desconec s'ha generat un espai entre dites o seccions en moltes pàgines de Viquidites: Àngel Guimerà i Jorge, La Vila Joiosa o Escudella. Si veus els seus codis fonts veuràs que l'estructura és la següent:
{{Dita}}
(salt de línia)
{{Dita}} o inici d'una nova secció
Per això, qu consideres que hem de fer, passar, crear el bot i esborrar l'espai o mirar de corregir el fitxer MediaWiki:Common.js‎?
Bé, continuem parlant. Sobretot cuida't que et necessitem. Salut! --Docosong (discussió) 18:25, 16 nov 2015 (CET)
Aaaah! Com es nota que estava malalt... Estic millor però no del tot recuperat; qüestió de dies, gràcies per preguntar! No m'havia fixat que ja existia {{Caixa de navegació}} per fer desplegables, quina cagada. Llavors a l'afegir codi al Mediawiki s'hauran duplicat funcions i hauran sorgit errors. També he pensat en el que vas parlar amb en Pere, vaig arribar a la mateixa conclusió. Potser el millor sigui canviar el concepte i fer-la com les de cita i dita, però a part d'això se m'ha acudit una idea que ja parlarem més amb calma (llarg d'explicar) per fer un joc d'endevinalles força interactiu.
En definitiva, revertiré tot el que vaig fer ahir... --Xavi Dengra (MISSATGES) 20:20, 16 nov 2015 (CET)
Ja veig que has revertit les teves edicions de l'altre dia, però continua havent el mateix problema dels salts de línia, alguna idea? Ja em comentaràs que havies pensat del joc d'endevinalles... Salut! --Docosong (discussió) 13:50, 17 nov 2015 (CET)