Usuari Discussió:Aniol

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Hola Aniol, et donem la benvinguda a Viquidites!

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, un espai de comunicació entre tu i la resta de la comunitat. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, que podeu fer servir per presentar-vos.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal de la comunitat, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la Taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~

.

Sobre el projecte
De que va tot això?
Continguts d'ajuda
Llista de les pàgines d'ajuda
Llibre d'estil
Aprèn l'estructura que han de tenir les entrades
Proves
Proveu i jugueu

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Aniol/Arxiu 1 en data 30-05-2017.

Docosong (Discussiócontribucions)
Aniol (Discussiócontribucions)

Moltes gràcies @Docosong per les indicacions. Temia que potser les cites podien ser massa llargues però és una característica del personatge d'allargar-se sempre molt amb les explicacions, tot i això he escurçat la que sobrepassava les 120 paraules deixant-ho el més resumit possible. Tinc pensat anar ampliant les cites amb temes més variats que ha tractat al llarg dels anys com antropòleg, però avui eren només aquestes les que em venien al cap, però segur que en vaig trobant més en el futur que aniré afegint.

Resposta a «Viquidites:Llibre d'estil»
Docosong (Discussiócontribucions)
Aniol (Discussiócontribucions)

Moltes gràcies per l'apunt, ho tindré en compte. :)

Resposta a «Fonts fiables»
Cap més tema anterior