Usuari Discussió:Independència

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Hola Independència, et donem la benvinguda a Viquidites!

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, un espai de comunicació entre tu i la resta de la comunitat. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, que podeu fer servir per presentar-vos.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal de la comunitat, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la Taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~

.

Sobre el projecte
De que va tot això?
Continguts d'ajuda
Llista de les pàgines d'ajuda
Llibre d'estil
Aprèn l'estructura que han de tenir les entrades
Proves
Proveu i jugueu

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Independència/Arxiu 1 en data 30-05-2017.

Docosong (Discussiócontribucions)

En relació a l'article Julian Assange, recordar-te que sempre que puguis cal evitar l'ús de twitter com a font fiable. Resulta més fiable recórrer a fonts de mitjans de comunicació que contrastin la informació. Veuràs l'exemple al mateix article.

Per altra banda, recomanar-te, si vols donar-li una ullada, l'article Referèndum sobre la independència de Catalunya, per poder recopilar frases de "qualitat" sobre aquest tema.

Resposta a «Ús del twitter com a font fiable»
Cap més tema anterior