Usuari Discussió:Paucabot/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
Afegeix un tema
De Viquidites

Hola , us donem la benvinguda a Viquidites!
Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, l'espai de comunicació on rebreu missatges d'altres membres de la comunitat. A més a més, teniu la vostra [[Usuari:|pàgina d'usuari]], que (si voleu) podeu omplir amb informació vostra per a que us coneguem millor. També podeu fer una ullada a les Especial:Preferències i activar o desactivar aspectes de l'aparença, l'edició o les funcionalitats beta.

Si cerqueu idees per contribuir al projecte, visiteu el Portal de la comunitat, on podreu coordinar-vos amb la resta dels editors. Així mateix, disposeu també de la Taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris.

Per últim, us deixem altres enllaços que esperem us siguin útils en les vostres primeres passes com a viquiditista. Salutacions!

Sobre el projecte
De que va tot això?
Continguts d'ajuda
Llista de les pàgines d'ajuda
Llibre d'estil
Estructura i normes d'edició
Proves
Proveu i practiqueu!
Contacte
Com comunicar-nos


Proposta d'esborrat per a la pàgina "Antoni Zabala i Vidiella"

Hola Pau, he dut l'article Antoni Zabala i Vidiella a una proposta d'esborrat. Els motius els dono tant a la discussió de l'article com a la pròpia proposta: Viquidites:Esborrar pàgines/Propostes#Antoni Zabala i Vidiella. M'agradaria que hi donessis el teu parer. Salutacions. --Xavi Dengra (MISSATGES) 14:10, 28 gen 2015 (CET)Respon