Vés al contingut

Viquidites:Viquirepte Refranyer Geogràfic

De Viquidites
(S'ha redirigit des de: VQ:VR14)
Viquirepte 2018: Refranyer Geogràfic   14è aniversari
Aquest Viquirepte ha finalitzat

Al llarg del concurs, s'han afegit 251 noves parèmies en català, de les quals 178 han estat dites populars i frases fetes sobre
àrees del territori lingüístic. De pas, s'han creat 81 pàgines noves sobre municipis, rius i altres accidents geogràfics!

1r   1a posició  Yeza      2n   2a posició  19Tarrestnom65      3r   3a posició  KRLS

Guanyadora del sorteig de la tassa   19Tarrestnom65

Donat el refús de premis per part de les dues guanyadores, i la impossibilitat d'acceptació de premis per part del tercer classificat
(KRLS, membre de la Junta d'Amical Wikimedia), el tercer premi és atorgat al quart classificat (Llumeureka) i els dos primers queden deserts.


Gràcies a tots i a totes les concursants! Us esperem en la propera edició!


Drecera:
VD:VR14
VQ:VR14
La comunitat de Viquidites, amb el suport d'Amical Wikimedia, organitza el Viquirepte anual per celebrar el 14è aniversari de Viquidites, que serà el proper 23 d'agost.

El concurs es celebrarà del 23 d'agost al 31 d'agost i està obert a tots els usuaris registrats que hi vulguin participar.

En aquesta ocasió, el viquirepte està centrat en les dites tòpiques o refranys geogràfics, és a dir, les dites referides a les diferents branques de la geografia: rius, muntanyes, poblacions, entre d'altres. (Pàmies, 2016)

Coneixeu cap dita popular del vostre poble? O cap del poble veí? Coneixeu cap refrany relacionat amb alguna muntanya o indret del vostre entorn? Sabíeu que «Montserrat i Montjuïc no es feren en una nit.»?

Us convidem a compartir el vostre coneixement i a participar en el viquirepte d'enguany, per ampliar la col·lecció de paremiologia de Viquidites. Animeu-vos!

Ja sabeu, «Tots els camins van a Roma


No sabeu ben bé què és Viquidites?
Llegiu abans de res Què és Viquidites per a més informació sobre el projecte.
També trobareu informació relativa al concursos dels anys anteriors: 2017, 2016, 2015, etc.
Amical Wikimedia
Amical Wikimedia