Viquidites:Viquirepte 15è aniversari

De Viquidites
Viquirepte de Viquidites: Efemèrides de dones 2019

Concurs en línia: del 23 d'agost al 6 de setembre

15è aniversari del projecte en català!


Drecera:
VD:VR2019
Enguany la comunitat de Viquidites celebra el #Viquirepte anual amb la fita del 15è aniversari del projecte, que fou creat el 23 d'agost de 2004! Com cada any, li donem forma de concurs en línia i tindrà lloc del 23 d'agost al 6 de setembre, obert a qualsevol persona que hi vulguin participar.

En aquesta ocasió, el viquirepte està centrat en les efemèrides i commemoracions de dones catalanes insígnia en els àmbits de la literatura i de les arts escèniques. N'hem escollit les sis següents i tot el seu repertori de citacions cèlebres i passatges destacats de les seves obres litèraries i artístiques:Us convidem a compartir el vostre coneixement a través de la documentació i difusió de les seves citacions i obres, amb l'objectiu de trencar el biaix de gènere digital i esmenar la infrarrepresentació de la contribució de les dones en les lletres i les arts del territori català.
Coordinació

El #Viquirepte està organitzat i coordinat per Amical Wikimedia a proposta de la comunitat de Viquidites. Està integrat en el programa marc de Suport a la Comunitat i també en el programa de Projectes Específics, que cerca el foment dels projectes germans i de diversificació de continguts més enllà de la pròpia Viquipèdia.

També hi col·labora el comissariat de l'Any Teresa Pàmies, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Institució de les Lletres Catalanes.