Discussió:Palma

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

@Yeza: {{Parés}} Alcover, Antoni M.; Moll, Francesc de B. «Ciutat». A: Diccionari català-valencià-balear. Barcelona: IEC, 2002.  --Docosong (discussió) 21:06, 25 feb 2017 (CET)

Gràcies Docosong!! Estic tonta, jo ja buscant per barris, Mallorques... Sort que m'has salvat.--Yeza (discussió) 21:54, 25 feb 2017 (CET)

Les discussions prèvies estan arxivades a Discussió:Palma/Arxiu 1 en data 30-05-2017.

Joan Gené (Discussiócontribucions)

He inclòs una citació de Maria del Mar Bonet, però no estic segur que sigui pertinent. És una bona idea incloure citacions de cançons? Es pot incloure qualsevol citació que esmenti una localitat, o ha de tenir un to de solemnitat [?] o de sentència? Gràcies.

Docosong (Discussiócontribucions)

Bon dia @Joan Gené, benvingut al projecte i gràcies per les teves edicions. Tenim ben poques citacions de cançons ja que el projecte s'ha centrat en les citacions literàries, aforismes, dites populars, frases fetes i altres parèmies. Per definició, et recomanaria que pots afegir qualsevol citació que creguis convenient, sempre i quan, aportis la referència pertinent. També si és del teu interès, pots donar-li un cop d'ull a Viquidites:Llibre d'estil/Atemporalitat.

Els exemples que tenim ara mateix són Antònia Font i Els Pets, però ens falta la pàgina de Maria del Mar Bonet

Salutacions!

Joan Gené (Discussiócontribucions)

Gràcies pels aclariments, @Docosong. He incorporat citacions a Sóller, Valldemossa i Algaida. També voldria saber fins on puc dur la referència a una població; puc incloure a l'article de Palma una citació que fa referència a un carrer, una plaça...?

Docosong (Discussiócontribucions)

En aquest sentit, no hi ha cap límit. Depenent del nombre de dites o citacions, es pot valorar un article més específic. Per exemple, Barcelona a La Barceloneta o El Gòtic, etc.

Joan Gené (Discussiócontribucions)

Moltes gràcies per la teva ajuda. Un altre dubte, si em permets, que no té gaire a veure: Viquidites seria un bon lloc per recopilar referències dels autors antics als foners balears? Entenc que no haurien de ser passatges gaire llargs (llavors el lloc seria Viquitexts, supòs), però justament la literatura antiga va plena de petites referències que són simplement mencions.

Docosong (Discussiócontribucions)

Hi ha una mica de tot. Potser et recomanaria que les citacions tinguin una mica de consistència però si t'animes a fer la pàgina, ja es pot discutir quines poden ser adients o no. Per exemple, sempre poso com exemple evitar l'efecte Messi (Special:Diff/69215), citacions repetides i redundants que parlen de la qualitat del jugador.

Joan Gené (Discussiócontribucions)

Quan tengui la bibliografia a mà la faig, doncs. Gràcies una altra vegada.

Resposta a «Cançons»
Cap més tema anterior