Usuari Discussió:Marianna Amill/Arxiu 1

De Viquidites
Salta a la navegació Salta a la cerca


Hola Marianna Amill/Arxiu 1, Benvingut/da a Viquidites

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, un espai de comunicació entre tu i la resta de la comunitat. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, que podeu fer servir per presentar-vos.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal de la comunitat, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Crystal Clear app Startup Wizard.png Sobre el projecte
De que va tot això?
Classificação Etaria Livre.JPG Continguts d'ajuda
Llista de les pàgines d'ajuda
Nuvola apps kdmconfig.png Llibre d'estil
Aprèn l'estructura que ha de tenir un article
Crystal Clear app kedit green-pencil.svg Proves
Proveu i jugueu

--Xavier Dengra (MISSATGES) 17:50, 22 ago 2016 (CEST)

Recordatori de participació del Viquirepte

Hola! Com a inscrita al Viquirepte Any Llull, et recordo que el concurs ha començat avui i pots participar-hi afegint citacions de Ramon Llull i les seves obres (3 punts cadascuna) fins el 31 d'agost a les 23:59. També compten les citacions d'altres autors catalans i les seves obres (2 punts cadascuna). Salutacions i molta sort! --Xavier Dengra (MISSATGES) 11:17, 23 ago 2016 (CEST)

Plantilles per al Viquirepte

Hola! Et recordo que disposes de les plantilles {{Llull Doctrina Pueril}}, {{Llull Felix Llibre Meravelles}}, {{Llull Gentil e los tres savis}}, {{Llull Mil Proverbis}}, entre d'altres, per facilitar-vos la feina en les referències. Només heu de posar el nom de la plantilla entre les comandes <ref>... </ref>, i la referència se us generarà automàticament. Per qualsevol consulta o dubte, resto a la teva disposició. Salutacions i molta sort! --Docosong (discussió) 18:44, 23 ago 2016 (CEST)

re: Viquirepte Llull

Bona tarda Marianna! He revisat les teves aportacions del Llibre dels mil proverbis i les trobo correctes. El més important és que cada frase/citació tingui una referència vàlida, no demanen als novells coneguin a fons el format estàndard de les referències ({{ref-llibre}}, {{ref-publicació}}, etc.).

Per altra banda, per facilitar-vos la feina, trobaràs que si poses en el camp referència <ref>{{Llull Mil Proverbis}}</ref>, la referència se't generarà automàticament, sense necessitat d'escriure-la de nou. Per qualsevol dubte, estic a la teva disposició. Sort en el Viquirepte! --Docosong (discussió) 19:44, 24 ago 2016 (CEST)

Viquiprojecte 20x100 Dones

Hola! Avui iniciem el Viquiprojecte 20x100 Dones, dedicat a crear noves biografies de dones amb les seves citacions més destacades i que té com a finalitat de reduir el biaix de gènere del projecte. Esperem la teva participació. T'hi animes? --Xavier Dengra (MISSATGES) 01:09, 17 oct 2016 (CEST)

Guardó

Guardó Et concedeixo aquest guardó Ars praemium aes per la teva 3a posició al Viquirepte Any Llull 2016.

Enhorabona! --Xavier Dengra (MISSATGES) 23:32, 2 nov 2016 (CET)