Vés al contingut

Viquidites:SheSaid

De Viquidites

La campanya #SheSaid és una iniciativa de Wiki Loves Women que té com a objectiu augmentar la visibilitat de les dones mitjançant la creació o la millora d'entrades a les diferents versions idiomàtiques de Viquidites.

Normes de participació
Des de l'1 d'octubre fins al 31 de desembre de 2023
Qualsevol compte registrat hi pot participar. (Creeu-vos un compte)
Totes les pàgines han de complir el Llibre d'estil i cada citació han d'estar referenciada per fonts fiables.
Manual d'edició de citacions
Experiència d'edició bàsica. Ens referim a aquest mètode d'edició quan pitgeu el botó Crea o Modifica.
  • Les citacions no van entre cometes i sempre acaben amb punt o signe d'interrogació/admiració, en el seu defecte.
  • Inseriu una llista puntejada, i escriviu cada citació que cregueu oportuna. Recordeu que cadascuna ha de ser verificable amb un referència bibliogràfica vàlida (Menú Referència). Podeu repetir aquesta referència tantes vegades com vulgueu.
  • Les pàgines de Viquidites han de presentar un balanç equilibrat en les citacions. Han de donar una visió general i objectiva de la biografiada. Cal evitar l'abús de citacions en un espai temporal molt reduït que no és propi de la temporalitat representada pel subjecte.
  • Intenteu seguir el mateix llibre d'estil de les pàgines de Viquidites. Això ens farà tenir unes pàgines més homogènies. Podeu agafar com a exemples: Helen Keller, Marie Curie, Frida Kahlo, etc.
  • S'han d'utilitzar fonts fiables, de tercers, i publicades. Podeu consultar una mostra al nostre llistat de fonts fiables.
  • Recordeu afegir al resum #SheSaid, abans de publicar la pàgina de citacions. Això ens permetrà comptabilitzar les edicions del Viquiprojecte.


Participants
Esportistes
Altres propostes

Referències[modifica el codi]


Resultats 2022[modifica el codi]

Nous articles
Articles millorats