Vés al contingut

Ajuda:Registrar-se

De Viquidites
No cal registrar-se per a veure i editar les pàgines de Viquidites.
Tanmateix, en registrar-vos obteniu algunes característiques addicionals i podeu establir un contacte més proper amb la comunitat del projecte.

Registrant-se

[modifica | modifica el codi]
AJUDA
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Consultar
Cercar un article
Pàgines de discussió
Pàgina Canvis recents
Pàgina Seguiment d'enllaços
Editar
Anomenar pàgines
Editar una pàgina
Afegir plantilles
Enllaçar amb la Viquipèdia
Categorització
Posar el títol correcte
Altres
Registrar-se
Redireccionar pàgines
Desambiguació
Esborrar pàgines
Vincular projectes germans
Posar color al text

Crear un compte d'usuari significa proporcionar un nom d'usuari (el vostre nom real o un pseudònim) i una contrasenya. Tingueu en compte que el sistema no permet la creació d'un compte amb un nom d'usuari que actualment estigui en ús. El procés de creació només es realitza una vegada i per a les properes ocasions que desitgeu ingressar-hi tan sols haureu de donar el nom d'usuari creat i demostrar amb la contrasenya que sou la mateixa persona.

A partir d'aquest moment, les edicions que realitzeu seran assignades al vostre nom d'usuari. Si no us hi registreu, les vostres edicions seran assignades a la vostra adreça IP.

Raons per registrar-se com a usuari

[modifica | modifica el codi]
 • Els altres us podran reconèixer pel vostre nom d'usuari quan realitzeu canvis en una pàgina. Si no us hi registreu només la vostra adreça IP identificarà les vostres contribucions. Tanmateix l'adreça IP no permet una identificació correcta: Si soleu connectar-vos des de computadores en diferents ubicacions (casa, oficina, cafè, etc.) tindreu diferents adreces IPs en cada cas; fins i tot en la mateixa ubicació podríeu tenir diferents IPs depenent de la connexió a Internet. A causa d'això, un nom d'usuari és molt millor per mantenir una identitat en el projecte.
 • Tindreu la vostra pròpia pàgina d'usuari on podreu escriure sobre vosaltres mateixos (si és que així ho desitgeu), a fi que altres puguin conèixer-vos una mica millor. A més a més, comptareu amb la vostra pàgina de discussió associada, en què podreu rebre i respondre missatges interns de la comunitat.
 • Tindreu la vostra llista de seguiment amb les pàgines preferides que vulgueu controlar.
 • Tindreu la vostra llista de contribucions, on podreu veure totes les vostres edicions realitzades des del moment en què us vau registrar.
 • Si proporcioneu la vostra adreça electrònica, els altres usuaris es podran posar en contacte amb vosaltres de manera externa. Aquesta opció funciona de manera anònima, és a dir, els usuaris que us contactin a través d'aquesta manera no tindran accés a la vostra adreça. No és obligatori proporcionar-ne una més enllà dels passos necessaris de confirmació del registre.
 • Podreu reanomenar pàgines que tinguin noms errats.
 • Podreu establir les vostres Preferències per a canviar aspectes com:
  • El nombre de pàgines mostrades als Canvis recents.
  • La tipografia, colors i disseny del lloc a través de diferents aparences del web (skins).
  • Personalitzar la signatura d'usuari.
 • Quan hagueu acumulat certa experiència podreu participar en les preses de decisions i en l'assoliment de consensos per a fer crèixer el projecte.

Com registrar-se?

[modifica | modifica el codi]

Primer, assegureu-vos que el vostre navegador web accepta les galetes (cookies). Alguns navegadors poden acceptar o rebutjar galetes de llocs web específics. Per a registrar-vos-hi haureu de configurar el vostre navegador web per a acceptar les de Viquidites (domini: 'ca.wikiquote.org').

Per a registrar-vos-hi, feu clic a l'enllaç «Registre/Entrada» ubicat a la cantonada superior dreta de la pàgina. Si no us hi heu registrat abans, haureu de crear un nou usuari fent clic aquí.

Si així ho desitgeu podeu també ingressar la vostra adreça electrònica. D'aquesta manera altres usuaris podran enviar-vos correus sense conèixer la vostra adreça.

Si feu clic sobre el quadre «Mantén-me connectat» no haureu d'entrar de nou la vostra clau cada cop que accediu al projecte des del mateix ordinador o dispositiu.

I si se m'oblida la contrasenya?

[modifica | modifica el codi]

Si ingresseu una adreça de correu a les Preferències quan us hi registreu per primera vegada o posteriorment, podreu sol·licitar la tramesa d'una contrasenya temporal al vostre correu electrònic, que us permetrà accedir novament a través del vostre compte d'usuari.

Problemes en registrar-se

[modifica | modifica el codi]

Si heu iniciat sessió, però tan aviat com intenteu veure una pàgina després de veure la pàgina «Sessió iniciada amb èxit» us apareix com si no haguéssiu iniciat sessió, és molt probable que tingueu problemes amb les galetes en el vostre navegador web. En primer lloc, us recomanem que refresqueu la pàgina. Si en aquestes segur que les galetes estan permeses, assegureu-vos de no haver posat //ca.wikiquote.org a la llista de llocs no permesos per a galetes (aquesta característica està disponible en almenys Mozilla Firebird (Firefox) versió 0.6 i superior, a més a Microsoft Internet Explorer versió 6 i superior. També assegureu-vos que la data del vostre ordinador sigui correcta; si no ho és, les galetes podrien expirar abans del que haurien. Tingueu en compte que alguns tallafocs i programes de bloqueig de publicitat poden interferir amb les galetes que usa Viquidites per a mantenir una sessió activa.