Tema de Viquidites:La taverna

Salta a la navegació Salta a la cerca
KRLS (Discussiócontribucions)

Fa uns dies que s'ha iniciat la campanya #SheSaid per tal d'augmentar el nombre de biografies de dones amb cites a Viquidites. En el cas català, 1217 biografies d'homes contra 376 de dones. Es pot participar simplement fent una biografia de dona i afegir el hashtag #SheSaid. Algú s'anima a compartir-ho a la Viquipèdia?

Docosong (Discussiócontribucions)
KRLS (Discussiócontribucions)
Tiputini (Discussiócontribucions)

Arrenquem un projecte amb la Fundació Miró on he proposat participar en aquesta Campanya perquè precisament gira a l'entorn de dones silenciades. @Docosong hi ha un manual o vídeo per inserir cites? No per inserir frases fetes, que aquest ja el tinc.

Docosong (Discussiócontribucions)

Gràcies @Tiputini a dia d'avui no tenim cap vídeo explicatiu per inserir ctiacions, una cosa semblant que he pogut trobar és:

Per a usuaris novells. Ens referim a aquest mètode d'edició quan pitgeu el botó Crea o Modifica.

  • Les citacions i dites populars no van entre cometes i sempre acaben amb punt o signe d'interrogació/admiració, en el seu defecte.
  • Inseriu una llista puntejada, i escriviu la cada citació/dita popular que cregueu oportuna. Recordeu que cadascuna ha de ser verificable amb un referència bibliogràfica vàlida (Menú Referència). Podeu repetir aquesta referència tantes vegades com vulgueu.
  • Intenteu seguir el mateix llibre d'estil que a les pàgines de Viquidites. Això ens farà tenir unes pàgines més homogènies. Podeu agafar com a exemples: Juli Cèsar, Biblioteca, Alfàbrega, etc.
  • S'han d'utilitzar fonts fiables, de tercers, i publicades. Podeu consultar una mostra al nostre

llistat de fonts fiables.

Per altra banda, només cal canviar l'opció de la plantilla de Frase feta per Cita, i el procediment és el mateix. Si fos necessari, es podria fer una videotrucada de formació. Salutacions!

Docosong (Discussiócontribucions)

Deixo per ací l'estat actual de biografies a Viquidites, per fer-ne difusió:

Això representa: un 23,30%. A banda d'ampliar les citacions dels article ja fets, es pot pujar fins al 30% o arribar als 500 articles a Viquidites

Resposta a «Campanya #SheSaid»