Vés al contingut

Ajuda:Com explorar Viquidites

De Viquidites
AJUDA
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Consultar
Cercar un article
Pàgines de discussió
Pàgina Canvis recents
Pàgina Seguiment d'enllaços
Editar
Anomenar pàgines
Editar una pàgina
Afegir plantilles
Enllaçar amb la Viquipèdia
Categorització
Posar el títol correcte
Altres
Registrar-se
Redireccionar pàgines
Desambiguació
Esborrar pàgines
Vincular projectes germans
Posar color al text

Aquesta pàgina us explicarà com podeu cercar pàgines a Viquidites. Hi ha diverses maneres d'explorar-la o cercar coses que us interessen:

  • Per trobar un article a Viquidites, escriviu el nom del tema que us interessa a la casella de cerca (a dalt a la dreta de la pàgina). Us proposarà una llista d'articles existent amb el terme que cerqueu. Si no el trobeu, podeu clicar sobre la lupa a sobre l'última opció "que conté..." per cercar el vostre text dins dels articles. Per exemple, si escriviu "Josep" us proposarà articles com Josep Pla, Josep Guardiola, Josep Tarradellas, etc. on podeu anar directament. Tingueu en compte que l'índex del motor de cerca no s'actualitza immediatament amb els canvis més recents.
  • Cliqueu «Pàgina a l'atzar» (a la barra de navegació de l'esquerra) per carregar un article a l'atzar de Viquidites. Una bona manera de fer-se una idea de quin tipus d'articles podeu trobar.
  • Cliqueu «Canvis recents» (a la barra de navegació de l'esquerra) per veure quines pàgines s'estan modificant ara mateix.
  • Aneu a la portada, i cliqueu l'enllaç de qualsevol tema que us interessi. A partir d'allà, podeu anar seguint enllaços i explorar la part de Viquidites que us vingui de gust.
  • Molts articles tenen un text al final que especifica a quines categories pertany. Si cliqueu en aquests enllaços, podeu trobar articles relacionats amb les categories corresponents. Per exemple, aquesta plana que esteu llegint pertany a la categoria Ajuda, que agrupa articles relacionats amb l'ajuda de la Viquidites.
  • Cercant articles que tinguin alguna connexió amb el que s'està llegint. Feu clic a «Què hi enllaça» a la barra lateral de la pàgina.
  • Utilitzant les «Pàgines especials». Feu clic a «Pàgines especials» a la barra lateral.

Penseu que Viquidites és una obra en construcció permanent. Manquen encara molts d'articles sobre temes importants, d'altres estan a mig fer o són extremadament breus. Tingueu paciència!